Rješenja i usluge

Rješenja i usluge

DISTI je kompanija koja pruža širok spektar usluga za optimizaciju i zaštitu vašeg poslovanja. S našim mrežnim rješenjima, on-premises infrastrukturom, i naprednim data centar tehnologijama, osiguravamo stabilnost i sigurnost vaših operacija. Specijalizirani smo za Microsoft 365 cloud usluge koje omogućavaju produktivnost i kolaboraciju na najvišoj razini. Naša cyber rješenja, business continuity planiranje, i vođenje projekata štite i unapređuju vašu IT infrastrukturu. Uz vrhunski konsalting, prilagođene edukacije, i fiskalizaciju, nudimo sveobuhvatnu podršku za uspjeh vašeg poslovanja. Otkrijte zašto je DISTI idealan partner za vaše tehnološke potrebe.

Mrežna rješenja

U svijetu koji se neprestano mijenja i u kojem se svi naši poslovni procesi digitaliziraju i prebacuju u cloud..Opširnije »

Cyber rješenja

Cyber rješenja predstavljaju ključni dio strategije zaštite digitalnih resursa i osiguranja sigurnosti informacija...Opširnije »

Data centar

Data centar predstavlja ključnu infrastrukturnu komponentu modernog poslovanja, pružajući pouzdano skladište...Opširnije »

Fiskalizacija

Dugogodišnjim iskustvom i radom na hardverskim i softverskim rješenjima našim klijentima nudimo najkvalitetniju uslugu...Opširnije »

Microsoft 365 cloud rješenja

Microsoft 365 Cloud rješenja predstavljaju sveobuhvatnu platformu koja omogućuje produktivnost, saradnju i sigurnost u oblaku.Opširnije »

On-premises infrastruktura

On-premises infrastruktura predstavlja osnovnu arhitekturu IT sistema koja se nalazi fizički unutar poslovnog prostora klijenta...

Opširnije »

Business continuity

Kontinuitet poslovanja ključan je za održavanje neprekinutog i učinkovitog rada vašeg poslovanja, čak i u slučaju...Opširnije »

Konsalting

Naša konsultantska usluga pruža stručne savjete i rješenja za optimizaciju vaših IT operacija, poboljšanje poslovnih procesa...Opširnije »

Planiranje i vodenje projekata

Posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga planiranja i vođenja IT projekata kako bismo osigurali da vaši projekti budu isporučeni...Opširnije »

Edukacija

Edukacija je ključni element za uspjeh u današnjem dinamičnom i brzo mijenjajućem tehnološkom okruženju. U DISTI-u smo...Opširnije »