Rješenja i usluge

ON-PREMISE INFRASTRUKTURA

On-premise infrastruktura predstavlja osnovnu arhitekturu IT sistema koja se nalazi fizički unutar poslovnog prostora klijenta, za razliku od cloud-based rješenja. Mi pružamo sveobuhvatne usluge vezane uz on-premise infrastrukturu kako bismo osigurali stabilnost, kontrolu i performanse vaših poslovnih operacija.

Naša usluga on-premise infrastrukture obuhvata projektovanje, implementaciju i održavanje ključnih komponenti vašeg IT sistema, uključujući serverske sisteme, mrežnu opremu, pohranu podataka i sigurnosne sisteme. Naši stručnjaci prilagođavaju svako rješenje specifičnim potrebama i zahtjevima vaše kompanije kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i pouzdanost.

Kroz naše usluge, omogućavamo vam da zadržite potpunu kontrolu nad vašim podacima i aplikacijama, što je posebno važno za kompanije koje rade s osjetljivim ili reguliranim podacima. Također, pružamo kontinuiranu podršku i nadogradnje kako bismo osigurali da vaša infrastruktura ostane u skladu s najnovijim tehnološkim i sigurnosnim standardima.

DISTI– Vaš partner za stabilne i sigurne IT sisteme