O Nama

Ko smo mi?

Sa više od 20 godina iskustva u različitim IT projektima u Bosni i Hercegovini i regiji kompanija DISTI se ističe kao lider u oblasti razvoja, konsultacija i implementacije kompleksnih IT infrastrukturnih projekata, zatim cyber sigurnosti i networking-a do datacentar i storage infrastrukture.

Ekspertiza DISTI kompanije seže u različite IT oblasti, dok tim koji čini 22 stručnjaka kontinuirano radi na unapređenju poslovanja velikog broja klijenata, nudeći proizvode Dell, Apple i drugih proizvođača, te pružajući podršku u licenciranju softvera vodećih svjetskih kompanija poput Microsofta, VmWare-a, Veeama, Adobe-a, Autocad-a, Fortniet, PaloAlto, CISCO, Fuji Film i mnogih drugih.
Predanost, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u edukaciju uposlenih, infrastrukturu i organizacijske kapacitete opredjeljnje je kompanije kako bi osigurali da budu korak ispred u dinamičnom svijetu tehnologije. Posvećenost rastu i napretku omogućava da kompanija pruži najbolje moguće usluge klijentima, pomažući im da ostvare svoje ciljeve i održavajući povjerenje upravo zasnovano na iskustvu rada. Sa kompanijom DISTI ne dobijate samo kvalitetna IT rješenja, već i partnera koji će biti uz vas i podržati vas u svim poslovnom razvoju.
DISTI uživa posebne statuse kod svjetskih komapnija, pa tako smo dugogodišnji Platinum partner kompanije Dell i ovlašteni servisni partner za Bosnu i Hercegovinu, ovlašteni Apple prodavač za poslovne korisnike, partner Microsoft rješenja za moderni rad, premium sistem integrator za CISCO, te nosimo Inovator status za PaloAlto.
0
+
godina iskustva
0
+
zadovoljnih klijenata
0
+
isporučenih proizvoda

Misija

Naša misija je pružiti vrhunska IT rješenja i usluge koje omogućavaju našim klijentima da ostvare svoje poslovne ciljeve, uz maksimalnu sigurnost i efikasnost.

Kao lideri u razvoju, konsultacijama i implementaciji kompleksnih IT infrastrukturnih projekata, nastojimo osigurati optimalne performanse i sigurnost u svakom aspektu poslovanja.
Sa više od 20 godina iskustva i stručnim timom posvećeni smo kontinuiranom unapređenju i inovacijama, osiguravajući da naši klijenti uvijek imaju pristup najnovijim tehnologijama i najboljim praksama u industriji.

Vizija

Naša vizija je biti prepoznati kao vodeći pružatelj IT rješenja i usluga u Bosni i Hercegovini , koji svojim klijentima pruža ne samo tehnologiju već i dugoročno partnerstvo.

Težimo stvaranju okruženja u kojem će naš tim i naši klijenti zajedno rasti i napredovati, uz stalno unapređenje naših kompetencija i resursa.
Želimo biti prvi izbor za kompanije koje traže pouzdanog partnera u digitalnoj transformaciji, te nastaviti predvoditi inovacije i postavljati standarde u industriji kroz predanost, pouzdanost i izvrsnost u svemu što radimo.