Rješenja i usluge

BUSINESS CONTINUITY

Kontinuitet poslovanja ključan je za održavanje neprekinutog i učinkovitog rada vašeg poslovanja, čak i u slučaju nepredviđenih događaja ili katastrofa. Naša rješenja za kontinuitet poslovanja osiguravaju da vaša organizacija bude spremna odgovoriti na sve izazove i očuvati operativnost u svakom trenutku.

Naša usluga kontinuiteta poslovanja obuhvaća sve ključne aspekte planiranja i implementacije strategija koje će osigurati minimalan prekid rada i brzu obnovu poslovnih funkcija. To uključuje procjenu rizika, razvoj planova za oporavak od katastrofa, testiranje i simulacije, te kontinuirano praćenje i ažuriranje planova kako bi bili u skladu s promjenama u vašem poslovanju i tehnološkom okruženju.

Procjena rizika i analiza utjecaja

Naši stručnjaci provode detaljnu procjenu rizika i analizu utjecaja kako bi identificirali potencijalne prijetnje vašem poslovanju i razumjeli njihove moguće posljedice. Na temelju ovih analiza, razvijamo prilagođene strategije i planove koji će osigurati brz oporavak i nastavak poslovnih operacija.

Planiranje oporavka od katastrofa

Razvijamo sveobuhvatne planove za oporavak od katastrofa koji uključuju jasne postupke i protokole za odgovor na različite vrste incidenata, kao što su prirodne katastrofe, cyber napadi, tehnički kvarovi i druge vanredne situacije. Naši planovi osiguravaju da su svi aspekti vašeg poslovanja pokriveni, uključujući IT infrastrukturu, podatke, komunikacijske sisteme i ljudske resurse.

Testiranje i simulacije

Redovito provodimo testiranja i simulacije kako bismo osigurali da su planovi za kontinuitet poslovanja učinkoviti i spremni za primjenu u stvarnim situacijama. Ovo uključuje izvođenje vježbi oporavka, testiranje sigurnosnih kopija podataka i provjeru operativnosti svih ključnih sistema i procesa.

Kontinuirano praćenje i ažuriranje

Kontinuitet poslovanja zahtijeva stalno praćenje i ažuriranje planova kako bi se osigurala njihova relevantnost i učinkovitost. Naš tim prati promjene u vašem poslovnom okruženju, tehnologijama i regulatornim zahtjevima, te provodi redovite revizije i nadogradnje planova za kontinuitet poslovanja.

Backup i oporavak podataka

Naša rješenja za backup i oporavak podataka osiguravaju da su vaši podaci sigurni i dostupni u svakom trenutku. Implementiramo automatizovane procese za redovito pravljenje sigurnosnih kopija vaših podataka i provodimo periodične provjere kako bismo osigurali integritet i pouzdanost tih kopija.

Rješenja za krizno komuniciranje

Efikasna komunikacija ključna je tokom krize. Pružamo rješenja za krizno komuniciranje koja omogućavaju brzo i pouzdano obavještavanje zaposlenika, klijenata i drugih zainteresiranih strana u slučaju hitnih situacija. Naša rješenja uključuju različite kanale komunikacije, kao što su e-mail, SMS, mobilne aplikacije i druge alate koji omogućuju brzo dijeljenje informacija.

Uz naša rješenja za kontinuitet poslovanja, možete biti sigurni da će vaše poslovanje ostati operativno i produktivno, čak i u najtežim situacijama. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i kako možemo pomoći vašoj organizaciji da bude spremna za sve izazove.

DISTI – Vaš partner za osiguranje kontinuiteta poslovanja