Partneri

TeamViewer

TeamViewer je softverska kompanija koja pruža rešenja za udaljeni pristup, upravljanje udaljenim računarima, prijenos podataka i online saradnju. Njihova glavna platforma, takođe nazvana TeamViewer, omogućava korisnicima da pristupe i upravljaju udaljenim uređajima putem interneta, što je korisno za tehničku podršku, daljinsko upravljanje, prenos fajlova i kolaboraciju. 

TeamViewer softver omogućava korisnicima da daljinski pristupe i kontrolišu računare, tablete i pametne telefone sa bilo kog mjesta, koristeći različite operativne sisteme kao što su Windows, macOS, Linux, iOS i Android. Također, nudi sigurnosne funkcije kao što su enkripcija podataka i dvostruka autentikacija kako bi zaštitio privatnost i bezbjednost korisnika. 

Pored toga, TeamViewer nudi i dodatne alate kao što su TeamViewer Remote Management, koji omogućava upravljanje IT infrastrukturom, kao i TeamViewer IoT, koji omogućava daljinsko upravljanje uređajima i senzorima u “Internetu stvari” (IoT). 

Prednost TeamViewera leži u njegovoj jednostavnosti korišćenja, pouzdanosti i fleksibilnosti, što ga čini popularnim izborom za pojedince i kompanije širom sveta za udaljenu podršku i saradnju. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući TeamViewer.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.