Partneri

Ruckus Networks

Ruckus Networks, sada dio kompanije CommScope, je vodeći svjetski provajder mrežnih tehnologija i rješenja za bežičnu povezivost. Osnovan 2004. godine, Ruckus se ističe po svojoj inovativnoj tehnologiji koja omogućava brzu, pouzdanu i skalabilnu bežičnu mrežnu povezanost u različitim okruženjima, uključujući poslovne, javne i obrazovne ustanove. 

Ruckus nudi širok spektar proizvoda, uključujući bežične pristupne tačke, mrežne prekidače, kontrolere, softverske platforme i sigurnosne uređaje. Njihovi proizvodi su dizajnirani da zadovolje različite potrebe korisnika, od manjih kancelarijskih mreža do velikih javnih hot-spot-ova i distribuiranih mrežnih sistema. 

Jedna od ključnih prednosti Ruckusa je u njihovoj patentiranoj tehnologiji Smart Wi-Fi, koja omogućava inteligentno upravljanje bežičnim saobraćajem, automatsku optimizaciju performansi i efikasnu raspodjelu resursa na mreži. Ovo čini Ruckus popularnim izborom za zahtjevne primjene gdje je visoka propusna moć, stabilnost i pouzdanost od suštinskog značaja. 

Pored toga, Ruckus se ističe po svojoj posvećenosti inovacijama, kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj novih tehnologija kako bi unaprijedio performanse i sigurnost svojih proizvoda. Takođe pruža visok nivo podrške korisnicima kroz svoju globalnu mrežu distributera, partnera i sertifikovanih stručnjaka. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući Ruckus Networks. DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.