Partneri

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks je američka kompanija osnovana 2005. godine, specijalizovana za mrežnu sigurnost i cyber zaštitu. Kompanija je prepoznata kao lider u oblasti cyber sigurnosti, nudeći širok spektar rješenja koja uključuju napredne firewall uređaje, zaštitu od prijetnji, kao i cloud i endpoint sigurnosne usluge. Njihovi proizvodi su dizajnirani za pružanje zaštite u realnom vremenu protiv sve složenijih i sofisticiranijih prijetnji, omogućavajući organizacijama da sigurno upravljaju svojim IT infrastrukturama. 

 Palo Alto Networks se ističe po svojoj inovativnoj platformi, koja koristi integrisanu inteligenciju i automatizaciju za otkrivanje i reagiranje na sigurnosne incidente. Posebna prednost kompanije je u njenoj sposobnosti da integriše različite sigurnosne tehnologije u jedinstveno rješenje, čime omogućava organizacijama da efikasno štite svoje mreže, korisnike i podatke od sve većeg broja prijetnji i napada. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući Palo Alto Networks.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.