Partneri

Microsoft

Microsoft Corporation je globalna tehnološka kompanija osnovana 1975. godine poznata po razvoju softverskih, hardverskih i cloud rješenja.  

Najpoznatiji su po operativnom sistemu Windows i softverskom paketu Microsoft Office, koji uključuje aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint. Microsoft 365 je njihova sveobuhvatna usluga za produktivnost i saradnju, koja obuhvata Office aplikacije, usluge za e-mail i cloud pohranu, kao i Microsoft Teams za komunikaciju i timsku saradnju. Pored toga, kompanija nudi proizvode kao što su cloud platforma Azure, konzola za video igre Xbox, te Surface računari.  

Microsoft se ističe po svojoj sposobnosti da integriše različite tehnologije i usluge, omogućavajući korisnicima besprijekornu produktivnost, posebno kroz Microsoft 365 koji kombinuje moćne alate za rad sa podacima i komunikaciju u oblaku. Posebna prednost kompanije je njen fokus na inovacije u oblaku, umjetnoj inteligenciji (AI) i hibridnim radnim okruženjima, što je čini liderom u modernim tehnološkim rješenjima. 

Kompanija DISTI je Micrososft partner za moderni rad, specijalizovan upravo za alate i usluge koje Microsoft pruža za savremeni način rada. To obuhvata alate koji podržavaju fleksibilan, digitalno povezan i efikasan rad, kao što su Microsoft 365 (M365), Teams, i drugi cloud-based servisi.