Partneri

HP - Hewlett-Packard Company

Hewlett-Packard Company (HP Inc.) je američka multinacionalna korporacija koja se bavi proizvodnjom računarske opreme, softvera i usluga. Osnovana 1939. godine HP je jedan od najpoznatijih brendova u IT industriji. 

HP je poznat po širokom asortimanu proizvoda, uključujući osobne računare, laptope, štampače, skenere, servere, radne stanice, pametne telefone i drugu elektronsku opremu. Njihovi proizvodi se najčešće biraju zbog kvalitete izrade, performansi i pouzdanosti. 

Štampači su jedan od ključnih proizvoda HP-a, sa njihovim InkJet i LaserJet štampačima koji su postali standard u industriji. Njihovi laptopi, kao što su serije HP Pavilion i HP Envy, nude raznovrsne opcije za kućne i poslovne korisnike, dok HP EliteBook i HP ProBook serije pružaju izdržljive i sigurne laptope za poslovne potrebe. 

Pored hardverskih proizvoda, HP pruža i razne usluge, uključujući podršku za IT infrastrukturu, cloud computing rješenja i softverske aplikacije. 

HP se ističe po svojoj posvećenosti inovacijama, tehnološkom liderstvu i održivom poslovanju. Kompanija kontinuirano radi na razvoju novih tehnologija i unapređenju svojih proizvoda kako bi zadovoljila potrebe korisnika i pratila promjene u IT industriji. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući i HP.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljila potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.