Partneri

Fuji Film

Fujifilm Holdings Corporation, osnovana 1934. godine, poznata je po svom prelasku iz tradicionalne fotografije u širok spektar digitalnih rješenja i inovacija.  

Danas je Fujifilm vodeći proizvođač digitalnih fotoaparata i fotografske opreme, kao što su popularne X serija i GFX serija. Kompanija se također ističe u medicinskoj tehnologiji, nudeći napredne dijagnostičke uređaje i sisteme za upravljanje medicinskim podacima. Fujifilm je lider i u grafičkoj industriji sa rješenjima za komercijalnu štampu i materijale za štampanje. Njihova posvećenost inovacijama i održivosti omogućila im je značajnu ulogu i u biotehnologiji, farmaceutskoj industriji i ekološki prihvatljivim rješenjima. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući i With Secure.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljila potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.