Partneri

Fortinet

Fortinet je američka kompanija specijalizirana za cyber sigurnost, osnovana 2000. Godine.Kompanija je poznata po svojim sveobuhvatnim sigurnosnim rješenjima, uključujući firewall uređaje FortiGate, koji osiguravaju zaštitu mrežnog saobraćaja i prevenciju upada.  

Fortinet također nudi napredne tehnologije za sigurnost krajnjih tačaka i VPN rješenja, omogućavajući siguran pristup i zaštitu uređaja od cyber prijetnji. Njihova rješenja koriste napredne alate za upravljanje prijetnjama i koriste vještačku inteligenciju za proaktivnu detekciju i neutralizaciju prijetnji. 

 Fortinet je prepoznat po visokom nivou performansi i skalabilnosti svojih proizvoda, čineći ih pogodnim za različite korisnike, od malih preduzeća do velikih korporacija. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući Fortinet.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.