Partneri

F-Secure Corporation

F-Secure Corporation je finska kompanija osnovana 1988. godine, specijalizovana za cyber sigurnost i rješenja za zaštitu podataka. Kompanija je prepoznata po svojim antivirusnim programima i alatima za zaštitu od malware-a, kao i po naprednim rješenjima za mrežnu sigurnost i upravljanje prijetnjama. Njihovi proizvodi uključuju F-Secure SAFE za zaštitu osobnih uređaja, F-Secure FREEDOME VPN za privatnost na mreži i F-Secure TOTAL, integrisani paket koji objedinjuje više sigurnosnih usluga. 

F-Secure je poznat po svojoj ekspertizi u detekciji i prevenciji cyber napada, kao i po svojim uslugama za zaštitu poslovnih korisnika, koje uključuju naprednu zaštitu od krađe identiteta, upravljanje ranjivostima i rješenja za sigurnosno praćenje. Posebna prednost kompanije je u njenom dugogodišnjem iskustvu u borbi protiv cyber prijetnji i njenoj sposobnosti da brzo odgovori na nove izazove u cyber prostoru. F-Secure se također ističe po svojoj posvećenosti istraživanju i razvoju, što omogućava kontinuirano unapređenje njihovih sigurnosnih rješenja kako bi korisnicima pružili najbolju moguću zaštitu. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući i F-Secure.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.