Partneri

Epson Corporation

Epson Corporation je japanska kompanija specijalizovana za proizvodnju štampača, skenera, projektora, poslovnih sistema, industrijskih robota i drugih elektronskih uređaja. Osnovana 1942. godine, Epson je postao globalno poznat brend poznat po kvalitetu, pouzdanosti i inovativnosti svojih proizvoda. 

Epson je lider u proizvodnji štampača, poznat po svojim linijama Inkjet i EcoTank štampača koji nude visokokvalitetan štampanje po pristupačnim cijenama. Njihovi štampači su popularni kod korisnika širom svijeta, kako u domaćinstvima, tako i u poslovnim okruženjima. 

Pored štampača, Epson proizvodi visokokvalitetne projektore za kućnu zabavu, poslovne prezentacije i obrazovanje. Njihovi projektori su poznati po oštrini slike, dugotrajnosti i praktičnim funkcijama koje omogućavaju fleksibilnost u upotrebi. 

Epson se također ističe po svojoj posvećenosti održivom poslovanju i zaštiti životne sredine, težeći da smanji svoj ekološki otisak kroz inovativne tehnologije poput EcoTank sistema za štampače, koji koristi bočice sa bojom umesto tradicionalnih kertridža, smanjujući potrošnju materijala i otpada. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući Epson Corporation. DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.