Partneri

Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. je američka multinacionalna kompanija osnovana 1984. godine, koja se bavi proizvodnjom mrežne opreme, softvera i usluga za informacione tehnologije i komunikacije. Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača mrežne opreme, Cisco je poznat po svojim visoko pouzdanim mrežnim rješenjima koja se koriste širom svijeta. 

Cisco nudi širok spektar proizvoda i usluga, uključujući rutere, prekidače, firewall uređaje, IP telefoniju, video konferencije, cloud usluge, sigurnosna rješenja i mnoge druge. Njihovi proizvodi i tehnologije su ključni za funkcionisanje modernih IT infrastruktura i komunikacionih mreža u različitim sektorima, uključujući poslovne, obrazovne, zdravstvene i javne ustanove. 

Cisco je također poznat po svojoj posvećenosti inovacijama, ulaganju u istraživanje i razvoj novih tehnologija, kao i podršci za otvorene standarde i interoperabilnost. Kompanija je lider u oblastima kao što su mrežna virtualizacija, softverski definisane mreže (SDN), cloud computing, cyber sigurnost i Internet stvari (IoT). 

Takođe, Cisco se ističe po svojoj globalnoj prisutnosti i podršci korisnicima, pružajući visok nivo usluga kroz svoju mrežu distributera, partnera i certifikovanih stručnjaka širom svijeta. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući i Cisco Systems.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.