Partneri

Autodesk

Autodesk, Inc. je američka kompanija osnovana 1982. godine, specijalizovana za razvoj softverskih rješenja za dizajn, inženjering i zabavu. Najpoznatiji su po svom softveru AutoCAD, koji je postao industrijski standard za 2D i 3D računalno potpomognuti dizajn (CAD) u različitim sektorima poput arhitekture, građevinarstva i proizvodnje. Pored AutoCAD-a, Autodesk nudi širok spektar softverskih paketa, uključujući Revit za BIM (Building Information Modeling), Fusion 360 za industrijski dizajn i Maya za 3D modeliranje i animaciju. Kompanija se ističe po svojoj sposobnosti da integriše napredne alate za dizajn, simulaciju i suradnju u oblaku, čime pomaže korisnicima da ubrzaju inovacije i optimiziraju svoje procese.  

Posebna prednost Autodeska je u njegovom snažnom fokusu na pružanje cloud-based rješenja i podršku za interoperabilnost, omogućavajući korisnicima lako dijeljenje i suradnju na projektima bilo gdje u svijetu. Autodesk takođe aktivno promiče održivi dizajn i inovacije, što ga čini liderom u razvoju tehnologija za budućnost. 

Kompanija DISTI je ponosni partner mnogih vodećih tehnoloških kompanija, uključujući Autodesk.  DISTI je upravo kroz saradnju sa najboljim svjetskim kompanijama posvećen pružanju najnovijih i najnaprednijih usluga i proizvoda kako bi zadovoljio potrebe klijenata od onih najjedostavnijih do najkompleksnijih.