Partneri

Apple

Apple Inc. je američka tehnološka kompanija osnovana 1976. poznata po svojim inovativnim proizvodima i elegantnom dizajnu.  

Apple proizvodi uključuju iPhone, iPad, Mac računare, Apple Watch, AirPods i Apple TV, kao i softverske usluge poput iOS, macOS i iCloud.  

Kompanija je pionir u kreiranju ekosistema gdje svi uređaji i usluge rade besprijekorno zajedno, što korisnicima pruža jedinstveno i integrisano iskustvo. Posebne prednosti Applea uključuju visok nivo sigurnosti i privatnosti, vrhunske performanse uređaja i izuzetno posvećen korisnički servis.  

Apple je također poznat po svojim inovacijama i liderstvu u industriji, redovno postavljajući nove standarde u tehnologiji i dizajnu. 

Kompanija DISTI nosi status Apple Authorized Reseller za poslovne korisnike na tržištu BiH, čime se dodatno jača pozicija kompanije kao jedne od vodećih privatnih sistem integratorskih kompanija u domaćem vlasništvu na ICT tržištu BiH. 

Status Apple Autoriziranog Prodavača omogućava da se maksimiziraju investicije klijenata u Apple ekosistem. S pristupačnim, sigurnim, korisnički prijateljskim i inovativnim proizvodima i uslugama, DISTI sada može pomoći kompanijama da unaprijede Digital First strategije nastupa na tržištu.