Dell Platinum partner

Disti sa zadovoljstvom objavljuje da je postigao Dellov status Platinum partnera.

 

Disti je objavio svoj Dell Platinum Partner status, pridruživši se elitnom rangu vodećih svjetskih pružatelja IT infrastrukture.

 

Samo je nekoliko poslovnih partnera u regiji postiglo Platinum status unutar Dell EMC partnerskog programa.

Kako bi postigao ovu prestižnu razinu partnera, tehnološki partner treba pokazati svoju sposobnost isporuke rješenja i usluga svjetske klase, u kombinaciji sa strogim nizom certifikata.

Disti je uspio ispuniti ovo očekivanje.

Kao Dell Technologies Platinum partner, Disti može isporučiti vodeća Dellova rješenja našoj bazi klijenata i akreditiran je za Dell tehnološki portfolio.

Ova akreditacija znači da je Disti dobio Dellov ‘pečat odobrenja’ kao tvrtka koja nudi vrhunsku razinu usluge, dizajn rješenja, konkurentne cijene i iznimnu podršku.

Disti sada može svojim klijentima donijeti rješenja, najbolje prakse i mogućnosti iz Della, kao i približiti svoje klijente Dellu, vodećem globalnom dobavljaču tehnologije.

 

Fernala Banjac-Sejmen, izvršna direktorica u Distiju, dodaje da je tvrtka u mogućnosti implementirati end-to-end ponude Dell Technologies za izgradnju prilagođene IT infrastrukture za klijente.

“Od infrastrukture do računalnih rješenja za klijente, Dell Technologies nam može pomoći da našim klijentima ponudimo sve što im je potrebno za vođenje poslovanja, a naši iskusni timovi za podršku dostupni su za savjetovanje i pomoć.

Ovo se partnerstvo nadograđuje i unapređuje naš postojeći set rješenja, pružajući veću vrijednost našoj bazi klijenata, kao i širi raspon opcija.”

DATUM: September 23, 2022

KATEGORIJA: BLOG

TAGOVI: , ,

Trebate Pomoć?

Kontaktirajte nas

+387 33 71 65 00 disti@disti.ba